Serviceabonnement, onderhoud en storingen in Oosterwolde

Serviceabonnement, onderhoud en storingen in Oosterwolde

Serviceabonnement, onderhoud en storingen in Oosterwolde

Wilt u 24 uur per dag en zeven dagen per week gegarandeerd zijn van service, onderhoud en hulp bij storingen? Bij Installatie- en servicebedrijf De Haan kunt u hiervoor een serviceabonnement afsluiten. Dit betekent dat wij altijd voor u klaarstaan en u bespaart zo ook in de kosten.

Neem direct contact op

De voordelen van een gasservice contract bij Installatie- en servicebedrijf De Haan

 • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
 • Geen extra voorrijkosten
 • Alle onderhoudsuren vallen onder het onderhoudscontract
 • Bijna alle reparatie-uren worden vergoed
 • Eens in de 18 maanden volledige inspectie en onderhoud
 • Storingsdienst
 • U betaalt alleen voor de gebruikte onderdelen en eventuele zaken die buiten het contract vallen
Vraag direct uw servicecontract aan

Nefit-nieuws

Er is in de markt wat onduidelijkheid aangaande de veiligheid van Nefit Topline-toestellen. De toestellen van 2006 t/m 2009 krijgen een andere brander van een nieuw type. Deze aanpassing wordt uitgevoerd tijdens een reguliere onderhoudsbeurt. Er is geen risico, behalve als de brander door een niet deskundige installateur verkeerd wordt teruggeplaatst. Daarom vervangt Installatie- en servicebedrijf De Haan uw brander bij normaal onderhoud volledig kosteloos.

In deze toestellen kan het voorkomen dat de wisselaar een lekkage vertoont. Dit wordt normaal gesproken tijdens het reguliere onderhoud door onze monteur bekeken en gemeten. Het risico bij de ketels die periodiek onderhoud krijgen is dus al ondervangen. Ook bij eventuele lekkage is er geen direct gevaar. De rookgassen die lekken, kunnen zelfs met een onjuist geplaatst deksel (aan de voorzijde) het toestel niet verlaten, dit dankzij het zuigen van de ventilator. Dus ook dat is niet direct reden voor onrust. Voor meer informatie hierover bekijkt u het volgende filmpje:Wanneer uw toestel van Installatie- en servicebedrijf De Haan nog niet is voorzien van een nieuwe brander zal dit, eventueel in de volgende onderhoudsbeurt, op afspraak gebeuren. Om zekerheid te geven over de wisselaar en een eventuele interne rookgas-lekkage te laten opsporen, kunt u bij ons een onderhoudsbeurt aanvragen.


Meest gestelde vragen:

https://www.welkombijnefit.nl/nl/waarschuwing/veel...

Maak direct een afspraak

Voor storingen en calamiteiten is Installatie- en servicebedrijf De Haan altijd telefonisch bereikbaar. Bel 0516-43 17 27.

Onderhoud of storing aan uw cv- of gasinstallatie

Voor onderhoud aan uw gas- of verwarmingstoestellen, of bijvoorbeeld aan Reznor-heater(s), kunt u ons bellen via ons reguliere telefoonnummer 0516-43 17 27. Wij maken dan met u een afspraak om het gewenste onderhoud uit te voeren.

Voor bedrijven zullen wij zo veel mogelijk rekening houden met uw bedrijfsproces, om onnodig oponthoud en onrust te vermijden.

Wat te doen bij een storing?
Bij een onmiddellijke storing zal onze binnendienst zo snel mogelijk een afspraak inplannen. Betreft het een storing buiten onze werktijden, dan zal de dienstdoende monteur u terugbellen om met u tot een passend tijdstip te komen. Hierbij treft u ook géén lange wachttijden, dure telefoonnummers of callcenters. Bel bij een storing naar: 0516-43 17 27.

Onderhoudscontract

Hoe belangrijk vindt u warmte en comfort? Een avondje met uw gezin met 10 graden in uw woonkamer is niet erg gezellig, zult u denken. Regelmatig onderhoud aan uw cv-ketel voorkomt storingen en verlengt de levensduur. Niets is vervelender dan een koud huis of een koude douche. Bovendien blijft uw ketel dankzij regelmatig onderhoud zuiniger functioneren en dat is goed voor uw portemonnee en het milieu.

Met een onderhoudscontract heeft u geen omkijken meer naar uw cv-ketel. Wel zo gemakkelijk. Voor slechts € 9,95* heeft u een gasservice contract op uw combiketel. Kies voor comfort en vraag vandaag nog een onderhoudscontract aan.
* Bedrag wordt periodiek geïndexeerd.


Voordelen van een onderhoudscontract:

 • Het hele jaar verzekerd van warmte
 • Vandaag gebeld? Vandaag geholpen
 • Dag en nacht bereikbaar bij storingen
 • Elke 18 maanden vakkundig onderhoud aan o.a. uw cv-ketel

Leveringsvoorwaarden

Om duidelijk en helder te blijven, heeft onze branchevereniging Uneto-VNI een aantal leveringsvoorwaarden opgesteld. Dit is een vast uitgangspunt voor onze voorstellen, ons advies, de uitvoering en afhandeling van installaties en onderhoud. Wij sturen u deze leveringsvoorwaarden graag kosteloos toe, maar u kunt ze ook hier downloaden.

Neem contact op