Zonnepanelen, nieuwe badkamer of cv-ketel in Oosterwolde en omstreken

Zonnepanelen, nieuwe badkamer of CV ketel in Oosterwolde en omstreken

Zonnepanelen, nieuwe badkamer of CV ketel in Oosterwolde en omstreken

Zonnepanelen, nieuwe badkamer of CV ketel in Oosterwolde en omstreken

Installatie- en servicebedrijf De Haan uit Oosterwolde helpt u graag met het installeren van zonnepanelen, airco, verwarming, gas, water, riolering en dakbedekking. Door onze ruime ervaring en vakkundigheid weten wij als geen ander hoe wij uw voorzieningen in en op uw huis of bedrijfspand moeten installeren. Niets is fijner dan een aangename temperatuur, mooie sanitaire voorzieningen, een voordelige energierekening en een duurzaam huis.

Neem direct contact op

Energieneutraal ondernemen met Installatie- en servicebedrijf De Haan

Met een degelijke constructie is er zonder extra ballast een prachtige set pv-panelen op het dak geïnstalleerd van Firma Nota aan Hornleger 26a. Onze buren, inderdaad. De installatie van 10400 Wattpiek is eind juni 2016 in bedrijf gesteld en is voorzien van SolarEdge power optimizers en monitoring.

Gemeentewerf Oosterwolde: installatie van 90 Solarwatt-panelen

Met een zonnige blik op de zomer liggen de 52 Hyundai zonnepanelen te wachten op de eerste zomerse zonnestralen. Zij produceren met een Fronius omvormer de energiebehoefte van het dorpshuis. Samen met de vrijwilligers is deze klus ook zeker geslaagd!

Ravenswoud gaat voor duurzaam & produceert rond de 10.000 kWh/jr

Met de nieuw 90 Solarwatt zonnepanelen produceert de gemeentewerf zo'n 18.000 kWh per jaar. Op de oostkant zijn er 30 gemonteerd en op de westzijde (mooi zichtbaar vanaf de N381) 60 stuks. Zo gaan de gemeentelijke gebouwen steeds een stukje duurzamer verder.

zonnepanelen op dak

Duurzame energie

Wilt u graag uw steentje bijdragen aan een beter milieu? Of op langere termijn geld besparen op uw energierekening? Dan zijn zonnepanelen een goede optie voor u.

cv kraan

Installatiewerkzaamheden

Heeft u een nieuwe verwarming, warmetpomp, cv-ketel, gas- of wateraansluiting nodig, of is uw dak aan vervanging toe? Dit zijn handelingen die u beter aan een ervaringsdeskundige over kunt laten. Neem contact op met Installatie- en servicebedrijf De Haan in Oosterwolde.

sanitair

Sanitair & airco

Bent u toe aan een nieuwe badkamer of wilt u het hele jaar controle op het klimaat in uw woning? Installatie- en servicebedrijf De Haan helpt het u realiseren.