Perfecte installatie van sanitair, riolering en airconditioning in Oosterwolde

Wilt u uw droombadkamer realiseren, maar heeft u zelf niet de kennis om dit te doen? Of wilt u graag het hele jaar door een aangenaam klimaat binnen uw woning? Dat is allemaal mogelijk met de professionals van Installatie- en servicebedrijf De Haan uit Oosterwolde. Lees hieronder meer over de mogelijkheden of vraag vrijblijvend informatie aan.

Vraag een offerte aan
mooie badkamer

De badkamer van uw dromen realiseren?

Een badkamer hoort een bron van rust en verfrissing te zijn. Ons vakbekwame personeel kan dit samen met u realiseren door uw droombadkamer te creëren. Door het geven van een eerlijk beeld en advies, geven wij uw badkamer de juiste indeling.

Wij hebben veel ervaring met het installeren van sanitair voor grote en kleine, functionele en zeer luxe badkamers.

installatie airco

Installatie van airconditioning

Heeft u een woning die in de zomer te warm is? Misschien is het installeren van airconditioning een uitkomst voor u. Met een airco heeft u het hele jaar door grip op de temperatuur van uw woning.

Wij kunnen een airco installeren in iedere kamer van uw huis. Deze monteren wij eenvoudig aan uw muur. De airco's zijn te besturen met een afstandsbediening.

Verstopte riolering? Installatie- en servicebedrijf De Haan helpt!

Het overkomt u op de meest onmogelijke momenten: een verstopping in uw afvoer, een heftige regenbui waarbij uw putten overstromen, of een verstopping van uw toilet net voordat de visite binnenkomt.

Voor een dergelijke klus is het goed te weten dat wij de apparatuur in huis hebben om verstoppingen snel en vakkundig op te lossen. Een telefoontje is genoeg om onze servicedienst om raad te vragen of te laten langskomen. Wij staan 24 uur per dag voor u paraat via 0516-43 17 27.

Neem direct contact op