Aanbiedingen voor cv-ketels, pv-installaties en zonne-energie installaties in Oosterwolde

Aanbiedingen voor cv-ketels, pv-installaties en zonne-energie-installaties in Oosterwolde

Aanbiedingen voor cv-ketels, pv-installaties en zonne-energie-installaties in Oosterwolde

Aanbiedingen voor cv-ketels, pv-installaties en zonne-energie-installaties in Oosterwolde

Regelmatig bieden wij u verschillende aanbiedingen aan. Om op de hoogte te blijven van onze aanbiedingen vragen wij u deze pagina goed in de gaten te houden. Heeft u nog vragen of wilt u gebruikmaken van een van onze aanbiedingen? Neem dan contact met ons op.

Neem direct contact op

Met een breed assortiment cv-ketels kunnen wij u al snel een passend toestel aanbieden voor een eerlijke prijs. Om u hiermee van dienst te zijn, komen wij graag langs om u advies op maat te geven voor een juiste keuze. Ook de temperatuurregeling heeft steeds uitgebreidere mogelijkheden. Met de nieuwe, slimme regelingen kunt u online uw ketel regelen en bijvoorbeeld het programma aanpassen. Tevens geeft bijvoorbeeld de Bosch Easycontrol een analyse van uw gasverbruik. We zorgen met deze nieuwe ketels voor comfort, kwaliteit en een prima service, óók na de montage. 


We komen graag even bij u langs om een passend advies te geven. Neem contact op voor een afspraak

Neem contact op

31-7-2018

Extra zonnig voordeel op uw pv-installatie
Voor de nog komende zonnige dagen maken we graag een nette aanbieding om de installatie van zonne-energie voor u binnen handbereik te brengen. Een eerlijk en duidelijk advies! We komen bij u aan huis om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken. Geen vreemde verrassingen achteraf, maar gedegen advies. Graag leggen wij u uit hoe een dergelijke installatie werkt en welk type installatie in uw situatie geschikt is en waarom. We hebben in verband met de vele aanvragen een goede samenwerking met Harko Rutgers. Op deze manier is er voor u als klant genoeg ruimte en tijd voor persoonlijk advies.

Maakt u binnenkort een afspraak? Dan profiteert u deze zomer nog van gratis zonne-energie.

25-10-2017
Inspectie & onderhoud van uw cv-ketel blijkt van groot belang
Te vaak horen of lezen we berichten aangaande koolmonoxidevergiftigingen en zelfs dodelijke slachtoffers van dit CO-gas. Om er zeker van te zijn dat uw cv-ketel of geiser veilig stookt, is het noodzakelijk dit door een erkende installateur te laten toetsen. Om dat op een eenvoudige manier te regelen, adviseren wij u een onderhoudscontract af te sluiten. Dit kan al vanaf   € 5,00 per maand voor uw geiser, of circa € 10 voor uw cv-ketel.

Wij vertellen u er graag meer over of sturen u deze informatie graag kosteloos toe.

Gratis zonne-energie

Zonnige aanbiedingen met vele voordelen!


Wij hebben topproducten: van zonnepanelen voor het kleinere dak, tot de invulling van grotere daken. Zodra het daglicht zich aandient, gaan uw zonnepanelen voor u aan de slag.

Ook het Nederlandse weer is zeker geschikt om veelvuldig gebruik te maken van deze gratis zonne-energie. Eenmaal in aanraking met dit zonnige virus, bent u er meteen aan verslaafd. En een mooiere verslaving kunnen wij ons niet bedenken.

In goede samenwerking met Harko Rutgers (TopZon), bieden wij u kwaliteitsproducten van Axitec, Luxor, SolarEdge, SolaX, Bisol en REC. Hiermee kunnen wij een jarenlange productie veiligstellen.


Bespreek vrijblijvend uw mogelijkheden. Vraag ons naar een passende set of meer informatie. Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact op