Duurzame energie en service voor bedrijven in Oosterwolde en omstreken

Duurzame energie en service voor bedrijven in Oosterwolde en omstreken

Duurzame energie en service voor bedrijven in Oosterwolde en omstreken

Bent u als bedrijf op zoek naar een installatie- en/of servicebedrijf? Installatie- en servicebedrijf De Haan staat klaar voor al uw klussen op het gebied van duurzame energie, verwarming en airco, sanitair, of onderhoud en storingen.

Installatie- en servicebedrijf De Haan & Stichting Duurzaam Ooststellingswerf
Sinds zomer 2016 zijn wij ook actief onder de stichting DO (Duurzaam Ooststellingwerf). Het doel van deze stichting is om samen met particulieren en bedrijven de Ooststellingswerf te verduurzamen.

Wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem direct contact op

Zonne-energie op uw bedrijfspand?

Heeft u vragen, wilt u advies, of twijfelt u of het wel zinnig is om zonne-energie te installeren? Wij helpen u graag in het maken van deze keuze en geven u een passend en eerlijk advies. Omdat wij van diverse groothandelaren zonnepanelen betrekken, hebben wij ruime keus uit de diverse merken en types zonne-installaties.

Ook de omvormer die de energie omzet in bruikbare elektriciteit is een belangrijk onderdeel van de installatie. Deze wordt dan ook geselecteerd aan de hand van uw situatie, installatie en wensen.

Wilt u meer informatie? Bel 0516-43 17 27 of mail voor een afspraak naar info@dehaanoosterwolde.nl.

gereedschap

Keuringen van uw elektrische gereedschap of klimmaterieel. NEN3140

Voor de periodieke keuring van uw gereedschappen en klimmaterieel bieden wij ook de mogelijkheid uw materieel op locatie te keuren. Hierbij houden wij zo veel mogelijk rekening met uw bedrijfsprocessen en andere onderhoudswerkzaamheden op uw bedrijf of werkplek.

Testresultaten worden met u besproken en kunnen wij u desgewenst elektronisch aanleveren.

kabels

Keuringen van uw eigen elektrische installatie. NEN1010

Voor uw periodieke keuring van uw eigen elektrotechnische installatie in uw pand of woning kunnen wij op afspraak de gehele installatie keuren. In de meeste gevallen is deze keuring niet ingrijpend voor uw eigen werkzaamheden en hij kan in overleg op reguliere tijden worden uitgevoerd.


In veel gevallen is deze keuring te combineren met bijvoorbeeld de keuring van uw gereedschappen of klimmaterieel.

Vraag naar de mogelijkheden

Reznor-heaters

Reznor V3-heaters zijn momenteel een van de meest technisch geavanceerde producten op de markt. De V3 van Reznor is een compact en licht toestel en genereert volgens huidige scherpe energienormen zeer efficiënte warmte voor uw bedrijfsruimte.

De V3-reeks heeft 14 verschillende modellen tot 97 kW vermogen. Verticale neerwaartse ventilatoren zijn tevens leverbaar.

De heaters zijn geschikt voor inpandige installatie in industrieel- en commercieel ingerichte gebouwen, zoals sport en ontspanning, winkels, garages en meer.

Ook voor onderhoud, service en storingen aan uw Reznor-heater belt u naar 0516-43 17 27.

Op ondersteunings-ventilatoren en HR-heaters is nu weer belastingvoordeel mogelijk!

Meer informatie over Reznor-heaters vindt u hier.

Vraag een offerte aan