Duurzame energie en service voor bedrijven in Oosterwolde en omstreken

Duurzame energie en service voor bedrijven in Oosterwolde en omstreken

Duurzame energie en service voor bedrijven in Oosterwolde en omstreken

Bent u als bedrijf op zoek naar een installatie- en/of servicebedrijf? Installatie- en servicebedrijf De Haan staat klaar voor al uw klussen op het gebied van duurzame energie, verwarming (elektrisch, biobrandstoffen of gas), airconditioning, installatiewerk, sanitair of onderhoud en storingen.Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem direct contact op

Zonne-energie op uw bedrijfspand?

Heeft u vragen, wilt u advies, of twijfelt u of het wel zinnig is om zonnepanelen te installeren? Wij helpen u graag in het maken van deze keuze en geven u een passend en eerlijk advies. Omdat wij van diverse groothandelaren zonnepanelen betrekken, hebben wij veel keuze uit de diverse merken en types zonne-installaties.

Ook de omvormer die de energie omzet in bruikbare elektriciteit is een belangrijk onderdeel van de installatie. Deze wordt dan ook geselecteerd aan de hand van uw situatie, installatie en wensen.

Wilt u meer informatie? Bel 0516-43 17 27 of mail voor een afspraak naar info@dehaanoosterwolde.nl.

gereedschap

Keuringen van uw elektrische gereedschap of klimmaterieel. NEN3140

Voor de periodieke keuring van uw gereedschappen en klimmaterieel bieden wij ook de mogelijkheid uw materieel op locatie te keuren. Hierbij houden wij zo veel mogelijk rekening met uw bedrijfsprocessen en andere onderhoudswerkzaamheden op uw bedrijf of werkplek.

Testresultaten worden met u besproken en kunnen wij u desgewenst elektronisch aanleveren.

kabels

Keuringen van uw eigen elektrische installatie. NEN1010

Voor de periodieke keuring van uw eigen elektrotechnische installatie in uw pand of woning kunnen wij op afspraak de gehele installatie keuren. In de meeste gevallen is deze keuring niet ingrijpend voor uw eigen werkzaamheden en hij kan in overleg op reguliere tijden worden uitgevoerd.


In veel gevallen is deze keuring te combineren met bijvoorbeeld de keuring van uw gereedschappen of klimmaterieel.

Vraag naar de mogelijkheden