Installatiewerkzaamheden in Oosterwolde: van cv-ketel en gas- en wateraansluiting tot dakbedekking en zinkwerk

Of het nu gaat om het aansluiten van een cv-ketel, gas- en wateraansluiting of dakbedekking, Installatie- en servicebedrijf De Haan is uw specialist. Wij staan altijd klaar voor professioneel advies en vakmanschap op locatie. Lees meer over onze werkzaamheden of vraag vrijblijvend informatie aan, wij kijken graag samen naar alle mogelijkheden.

Neem direct contact op

Installatie cv-ketels en gas- en wateraansluiting

Voor de installatie van uw cv-ketel, gas- en wateraansluiting staat Installatie- en servicebedrijf De Haan uit Oosterwolde voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring en expertise weten wij als geen ander wat het beste bij uw woning past. Wilt u weten welke cv-ketel het beste bij uw huis past? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in en laat u vrijblijvend adviseren door onze specialisten.

Heeft u geen verstand van gas- en wateraansluitingen? Laat de installatie dan aan een professional over. Het verkeerd aansluiten kan veel geld kosten, maar kan ook ernstige ongelukken veroorzaken. Heeft u twijfels over uw installatie? Neem dan direct contact met ons op.

Verzeker uzelf van een veilige cv- of gasinstallatie

Wij komen meerdere gevaarlijke toestellen per jaar tegen. Is uw installatie veilig? CO- of koolmonoxidevergiftigingen maken meer slachtoffers per jaar dan u denkt.

Is uw cv-ketel of ander gastoestel veilig? Lekken er geen rookgassen uit de ketel? Loopt u bijvoorbeeld een risico als de geiser steeds uitgaat? Voldoet uw elektra/aarding nog en is het allemaal nog veilig?

U kunt vertrouwen op uw installateur van Installatie- en servicebedrijf De Haan. Wij vertrouwen op onze kennis en kunde, maar zeker ook op onze meetapparatuur. Meten is weten! Laat bij twijfel altijd een professional naar uw installatie kijken. Voor een klein bedrag kunnen wij u deze zekerheid geven.

apparaat op dak

Dakbedekking van Installatie- en servicebedrijf De Haan

Heeft u een lekkage in uw dak en wilt u een professional de reparatie laten doen? Of heeft u een geheel nieuw dak nodig? Installatie- en servicebedrijf De Haan is uw partner in reparatie en dakbedekking.

Het schoonhouden van een plat dak is zeer belangrijk om toekomstige lekkages te voorkomen. Water kan in kieren blijven liggen waardoor dit in de vorstperiode gaat bevriezen. Door de ijsvorming worden de kieren groter en geven ze op den duur lekkage. Voorkomen is beter dan genezen.

Mocht dit alles tevergeefs zijn, dan maken wij graag voor u een passend voorstel voor uw dak. Het verwerken van EPDM (een soort rubbermateriaal met een extra lange levensduur) of de bitumineuze dakbedekking behoren natuurlijk tot de mogelijkheden.

zinkwerk

Zinkwerk

Heeft uw dakgoot een lekkage of is deze toe aan vervanging? Wij zijn gespecialiseerd in zinkwerk en in het op correcte wijze repareren of vervangen ervan. Het vervangen van een gehele dakgoot is maatwerk. Daarom komen wij op afspraak bij u thuis om de formaten op te nemen, zodat wij deze in huis kunnen fabriceren of de juiste lengte kunnen bestellen. Op deze manier kunnen wij perfect inspelen op uw vraag en kunt u lang genieten van uw dakgoot.

Meer comfort, minder energie

Voor direct warm water uit voorraad, een krachtige douchestraal en een snel gevuld bad is de Trendline AquaPower II ideaal. Uiteraard zorgt de Trendline AquaPower II ook voor een comfortabele, energiezuinige verwarming van uw woning. Het is het geheim van comfortabele warmte op ruimtetemperatuur. De ketel voelt als het ware wat ú voelt en reageert daarop. Hij past de warmteproductie voortdurend aan op de warmtevraag van uw woning en bespaart daarmee ook nog eens energie. Hoeveel comfort verlangt u?

Om u te helpen een weloverwogen keuze te maken onderscheiden we een aantal systemen:

  • Trendline AquaPower Plus II met 40 liter boiler. cw6
  • Trendline II cw5 & cw4
  • Proline Next cw3 t/m cw5
  • 9000i serie, eventueel compleet met boiler

Wij verzorgen niet alleen de installatie van nieuwe ketels. Ook voor onderhoud aan uw huidige ketel kunt u bij ons terecht. Lees hier meer over onze onderhoudscontracten.

Neem contact op

Welke cv-ketel past bij mij?

*Verplicht