Duurzame energie bij u thuis in Oosterwolde en omgeving

Pak ook uw winst met de installatie van onze hoge kwaliteit duurzame energie. Wij weten als geen ander welke vorm het beste bij uw woning past, omdat wij weten wat er speelt in de markt en we alle ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie in de gaten houden. Voor advies, opname, levering en installatie van uw zonnepanelen of zonneboiler staan wij u graag te woord. Om een juist beeld te creëren en een advies op maat te maken, komen wij graag op afspraak bij u thuis.

Neem direct contact op

Warmtepomp Nefit Enviline II 7.0 Split Bivalent

Na de eerste warmtepompen van Nefit is er nu een nieuwe generatie van de Enviline-serie. Met tientallen mogelijkheden zijn er voor tal van situaties passende oplossingen te realiseren.

In een persoonlijk advies vertalen wij de technische mogelijkheden naar een gebruiksvriendelijke, gasbesparende oplossing. De Nefit Enviline heeft natuurlijk de mogelijkheid uw woning of pand te verwarmen, bij voorkeur via een afgiftesysteem met een lage temperatuur zoals vloerverwarming, maar het systeem kan de ruimte ook koelen! 


Wij adviseren u hier graag over en maken voor u een advies op maat.

Een combinatie van zonnepanelen en een warmtepomp is de perfecte oplossing om uw meter op nul te zetten.

Stoken op pellets of biomassa?

Om een breder pakket aan te kunnen bieden dan verwarming op gas of elektrisch is er gekozen biomassa ketels in ons programma op te nemen. 


Met de ketels van Fröling zijn er mogelijkheden tot 1500 kilowatt, ook op locatie waar u misschien geen gas tot uw beschikking heeft.  Vraag vrijblijvend naar de ongekende mogelijkheden van deze duurzame verwarming. Zonnepanelen te Oosterwolde

Met 20 Bisol-panelen en een prachtig SolarEdge-systeem levert deze set een mooie 4300 kWh per jaar. 


Een geschatte besparing van zo'n € 1000,- per jaar!

huis met zonnepanelen

Zonnepanelen

Schakel ook over op zonne-energie en (be)spaar het milieu en uw portemonnee. Wij beschikken over verschillende soorten zonnepanelen en adviseren graag welke het beste bij uw huis passen. Door de lagere energiekosten profiteert u jarenlang van lagere kosten.

Sinds april 2016 hebben wij een goed samenwerkingsverband met  Harko Rutgers TOP-ZON. We bundelen hiermee het beste van beide partijen, om u als klant een perfect product te bieden. Na uw telefoontje of e-mail maken wij met u een afspraak voor een passend en vrijblijvend advies. Met een breed scala aan producten maken wij voor ieder budget een maatadvies. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hierbij natuurlijk bovenaan.

Omdat het plaatsen van zonnepanelen onder woningverbetering valt, is de rente fiscaal aftrekbaar als u het onderbrengt in een hypotheek. Door de veel besproken btw-teruggave hoeft u zich na aanschaf van uw zonnestroominstallatie geen zorgen te maken, aangezien u in feite geen btw betaalt.

zonneboiler

Zonneboilers

Een zonneboiler is de zuinige oplossing voor verwarmen door middel van uw vloer- en wandverwarming. Het zorgt ervoor dat uw huis goed verwarmd is en drukt de stookkosten. Via de zonnecollectoren verwarmt de zon het water in uw boiler. Met deze zonneboiler kunt u ook het water van de wasmachine of het zwembad verwarmen. Schijnt er onvoldoende zon, dan is het altijd mogelijk om via de cv uw warmwater na te verwarmen.

Wist u dat u subsidie kunt ontvangen voor een zonneboiler? Vraag ons naar een passend advies voor uw situatie!