Bedrijven

Bent u als bedrijf op zoek naar een installatie- en/of servicebedrijf?

Installatie- en Servicebedrijf de Haan staat voor al uw klussen op het gebied van duurzame energie, verwarming/airco, sanitair of onderhoud en storingen voor u klaar.

Sinds zomer 2016 zijn wij ook actief onder stichting DO (Duurzaam Ooststellingwerf). Hiermee is het doel Ooststellingwerf samen, particulieren & bedrijven, te verduurzamen. 

Wilt u graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Zonne-energie op uw bedrijfspand?

Heeft u vragen, wilt u advies of heeft u andere twijfel om zonne-energie te installeren? Wij helpen u graag in het maken van deze keuze en geven u een passend advies en/of voorstel.

Omdat wij van diverse groothandelaren zonnepanelen betrekken hebben wij ruime keus uit de diverse merken en types.

Ook de omvormer welke de energie omzet in bruikbare elektriciteit is een belangrijk onderdeel van de installatie. Deze wordt dan ook geselecteerd op uw situatie, installatie en wensen.

Wilt u meer informatie? Bel: 0516 - 43 17 27 of mail voor een afspraak info@dehaanoosterwolde.nl.

Centrosolar Vision Smart met 30jr garantie 250Wp

Keuringen van uw elektrische gereedschap of klimmaterieel. NEN3140

Voor uw periodieke keuring van uw gereedschappen en klimmaterieel bieden wij ook de mogelijkheid uw gereedschappen op locatie te keuren. Hierbij houden wij zoveel mogelijk rekening met uw bedrijfsprocessen & andere onderhoudswerkzaamheden op uw bedrijf of werkplek.

Testresultaten worden met u besproken en kunnen wij u desgewenst elektronisch aanleveren.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Keuringen van uw eigen elektrische installatie. NEN1010

Voor uw periodieke keuring van uw eigen elektrotechnische installatie in uw pand of woning kunnen wij op afspraak de gehele installatie keuren. In de meeste gevallen is deze keuring niet ingrijpend voor uw eigen werkzaamheden en kunnen in overleg op reguliere tijden worden uitgevoerd.

In vele gevallen in deze keuring te combineren met bijvoorbeeld de keuring van uw gereedschappen of klimmaterieel

Vraagt u eens naar de mogelijkheden. 

Reznor heaters

Reznor V3 heaters zijn een van de meest technisch geavanceerde producten op de huidige markt. De V3 van Reznor is een compact en licht toestel en genereert volgens huidige scherpe energienormen zeer efficiënte warmte voor uw bedrijfsruimte.

De V3-reeks heeft 14 verschillende modellen tot 97 kw vermogen. Verticale neerwaartse ventilatoren zijn tevens leverbaar.

De heaters zijn geschikt voor inpandige installatie in industrieel- & commercieel ingerichte gebouwen, zoals sport en ontspanning, winkels, garages etc.

Ook voor onderhoud, service en storingen aan uw Reznor heater kunt u ons bellen.  0516- 43 17 27

Dit geldt ook wanneer uw situatie veranderd is na bijvoorbeeld een verbouwing. Zeker dan is het goed de situatie eens te laten opnemen. Op ondersteunings-ventilatoren en HR-heaters is nu weer belastingvoordeel mogelijk!

Meer informatie over Reznor heaters vindt u hier.