Zonnepanelen, nieuwe badkamer of CV ketel?

Installatie- en Servicebedrijf de Haan uit Oosterwolde helpt u graag met het installeren van zonnepanelen, airco, verwarming, gas, water, riolering en dakbedekking. 

Door onze ruime ervaring en vakkundigheid weten wij als geen ander hoe wij uw voorzieningen in of op huis uw huis of bedrijfspand moeten installeren. Niets is fijner dan een aangename temperatuur, mooie sanitaire voorzieningen, voordelige energie rekening of een duurzaam huis.  

Bekijk hieronder wat wij voor u kunnen betekenen of neem vrijblijvend contact met ons op.

Graag tot ziens 

PV panelen voor firma Nota

juni 2016

Firma Nota energie-neutraal

Met een degelijke constructie is er zonder extra ballast een prachtige set PV panelen op het dak geinstalleerd, aan Hornleger 26a. Onze buren... inderdaad. De installatie van 10400 Wattpiek is eind juni in bedrijf gesteld en is voorzien van SolarEdge poweroptimizers en monitoring.

Voor een prachtige keuken, gaat je eerst naar firma Nota. Gedegen advies voor u, zonder fratsen.

“Kwaliteit is ons sterkste kenmerk en daar staan wij dan ook voor”

www.firmanota.nl

 

Voormontage 90 panelen

Gemeentewerf Oosterwolde 90 x Solarwatt panelen

Met de nieuw 90 Solarwatt zonnepanelen produceert de gemeentewerf zo'n 18000 kWh per jaar. Op de oostkant zijn er 30 gemonteerd en op de westzijde (mooi zichtbaar vanaf de N381) 60 stuks. 

Zo gaan de gemeentelijke gebouwen steeds een stukje duurzamer verder. 

Dorpshuis Ravenswoud gaat voor duurzaam

April 2015

Ravenswoud gaat voor duurzaam & produceert rond de 10.000 kWh/jr

Met een zonnige blik op de zomer liggen de 52 Hyundai zonnepanelen te wachten op de eerste zomerse zonnestralen. Zij produceren met een Fronius omvormer de energiebehoefte van het dorpshuis. Samen met de vrijwilligers is deze klus ook zeker geslaagd!

Foto is tijdens onze werkzaamheden gemaakt en geeft een indruk van de set en de montagematerialen onder de panelen.

Fochteloo Zonnepanelen op dorpshuis

Oktober 2014

Dorpshuis Fochteloo gaat duurzaam

Dorpshuis Fochteloo gaat voor duurzaamheid met zonneenergie.

Met een aantal vrijwilligers zijn in oktober 2014 de 48 zonnepanelen al geplaatst. Hoogwaardige kwaliteitsproducten van Centrosolar & Kaco.

Duurzame energie

Wilt u graag uw steentje bijdragen aan een beter milieu? Of op langere termijn geld besparen op uw energierekening? Misschien zijn zonnepanelen een goede optie voor u. 

Installatiewerkzaamheden

Nieuwe verwarming CV ketel, gas- of wateraansluiting nodig of is uw dak aan vervanging toe? Dit zijn handelingen die u beter aan een ervaringsdeskundige over kunt laten. 

Sanitair & airco

Bent u toe aan een nieuwe badkamer of wilt u het hele jaar controle op het klimaat in uw woning? Installatie- en Servicebedrijf de Haan helpt het u realiseren.