Aanbiedingen

Regelmatig bieden wij u verschillende aanbiedingen aan. Om op de hoogte te blijven van onze aanbiedingen vragen wij u deze pagina goed in de gaten te houden. Heeft u nog vragen of wilt u gebruik maken van een van onze aanbiedingen? Neem dan contact met ons op.

Nefit Trendline Ketel met energiezuinige alpha pomp & Gratis slimme thermostaat, de EASY

16-02-2017

Profiteer van een hoog comfort & perfecte service voor een vriendenprijsje !!

In de maanden februari en maart hebben we weer een mooie ketel-actie.

In deze twee maanden geven wij u bij de Nefit en Remeha toestellen een slimme thermostaat gratis!! Met deze nieuwste regelingen kunt u online uw ketel regelen en bijvoorbeeld het programma aanpassen. Tevens geeft bijvoorbeeld de Nefit Easy een analyse van uw gasverbruik!

We zorgen voor comfort en kwaliteit, goedkoop is niet een eerste uitgangspunt, maar daar wordt zeker aan gedacht.

 

We komen graag even bij u langs een een passend advies te geven. Neem contact op voor een afspraak 0516431727

PV zonnestroom installatie

16-02-2017

Extra zonnig voordeel op uw PV installatie !!

Voor het komend voorjaar maken we graag een nette aanbieding om zo uw zonne-energie-installatie nòg voordeliger te maken. We komen bij u aan huis om de mogelijheden te bekijken en te bespreken. Geen vreemde verrassingen achteraf, maar gedegen advies.

 

Maakt u binnenkort een afspraak? Dan profiteerd u dit voorjaar nog van de gratis zonne-energie.

Inspectie en onderhoud van cvketel met OKCV

16-02-2017

Inspectie & onderhoud van oa uw cv-ketel blijkt van groot belang.

Helaas heeft u de laatste tijd weer bericht gehoord of gelezen aangaande koolmonoxide vergiftigingen en zelfs slachtoffers van dit CO gas.

Om er zeker van te zijn dat uw cv-ketel of geiser veilig stookt is het noodzakelijk dit door een erkend installateur te laten toetsen. Om dit op eenvoudige manier te regelen adviseren wij u een onderhoudscontract af te sluiten. Dit kan al vanaf nog geen € 5,00 per maand voor uw geiser of slechts € 7,95 voor uw cv-ketel.

Wij vertellen u er graag meer over of sturen u deze informatie graag kostenloos toe.

Ga ook warm en vooral veilig het voorjaar in!!

Gratis zonne-energie

Zonnige aanbieding met vele voordelen!

Top producten; van enkele zonnepanelen voor het kleinere dak.... tot invulling van grotere daken. Zodra het daglicht zich aandient gaat uw set zonnepanelen voor u aan de slag!

Ook het Nederlandse weer is zeker geschikt om veelvuldig gebruik te maken van de gratis zonne-energie. Eens in aanraking met dit zonnige virus... dan bent u er aan verslaafd. En een mooiere verslaving kunnen wij ons niet bedenken :-) 

In goede samenwerking met Enie.nl, bieden wij u Europese producten als SMA, Diehl, SolarEdge, Bisol en REC. Hiermee kunnen wij een jarenlange productie veiligstellen.

 

Laat vrijblijvend uw mogelijkheden bekijken. Vraag ons naar een passende set of informatie. Wij zijn u graag van dienst.