Aanbiedingen

Regelmatig bieden wij u verschillende aanbiedingen aan. Om op de hoogte te blijven van onze aanbiedingen vragen wij u deze pagina goed in de gaten te houden. Heeft u nog vragen of wilt u gebruik maken van een van onze aanbiedingen? Neem dan contact met ons op.

Nefit Trendline actie Proline Zerra Avanta Calenta

31-7-2018

Profiteer van een hoog comfort & perfecte service voor een vriendenprijsje !!

Nieuwe cv-ketel nodig?

 

Met een breed assortiment cv-ketels kunnen wij u al snel een passend toestel installeren voor een eerlijke prijs. Om u hiermee van dienst te zijn komen wij graag langs om u een maatadvies te geven voor een juoste keuze. Ook de temperatuur-regeling heeft steeds uitgebreidere mogelijkheden. Met de nieuwe slimme regelingen kunt u online uw ketel regelen en bijvoorbeeld het programma aanpassen. Tevens geeft bijvoorbeeld de Nefit Easy een analyse van uw gasverbruik!

We zorgen oa. met de ze nieuwe ketels voor comfort, kwaliteit en een prima service, óók na de montage. 

 

We komen graag even bij u langs een een passend advies te geven. Neem contact op voor een afspraak 0516431727

PV zonnestroom installatie

31-7-2018

Extra zonnig voordeel op uw PV installatie !!

Voor de nog komende zonnige dagen maken we graag een nette aanbieding om zo uw zonne-energie-installatie voor u binnen handbereik te brengen. Een eerlijk en duidelijk advies! We komen bij u aan huis om de mogelijheden te bekijken en te bespreken. Geen vreemde verrassingen achteraf, maar gedegen advies. Graag leggen wij u uit hoe een dergelijke installatie werkt en welk type installatie in uw situatie geschikt is en waarom. We hebben i.v.m. de vele aanvragen een goede samenwerking met Harko Rutgers. Op deze manier is er voor u als klant genoeg ruimte en tijd voor persoonlijk advies.

 

Maakt u binnenkort een afspraak? Dan profiteert u deze zomer nog van de gratis zonne-energie.

Inspectie en onderhoud van cvketel met OKCV

25-10-2017

Inspectie & onderhoud van oa uw cv-ketel blijkt van groot belang.

Te vaak horen of lezen we berichten aangaande koolmonoxide vergiftigingen en zelfs slachtoffers van dit CO gas.

Om er zeker van te zijn dat uw cv-ketel of geiser veilig stookt is het noodzakelijk dit door een erkend installateur te laten toetsen. Om dit op eenvoudige manier te regelen adviseren wij u een onderhoudscontract af te sluiten. Dit kan al vanaf nog geen € 5,00 per maand voor uw geiser of slechts € 7,95 voor uw cv-ketel.

Wij vertellen u er graag meer over of sturen u deze informatie graag kostenloos toe.

Ga ook warm en vooral veilig de winter in!!

Gratis zonne-energie

Zonnige aanbiedingen met vele voordelen!

Top producten; van enkele zonnepanelen voor het kleinere dak.... tot invulling van grotere daken. Zodra het daglicht zich aandient gaat uw set zonnepanelen voor u aan de slag!

Ook het Nederlandse weer is zeker geschikt om veelvuldig gebruik te maken van de gratis zonne-energie. Eens in aanraking met dit zonnige virus... dan bent u er aan verslaafd. En een mooiere verslaving kunnen wij ons niet bedenken :-) 

In goede samenwerking met TopZon, bieden wij u kwaliteits producten als Axitec, SolarEdge, SolaX, Bisol en REC. Hiermee kunnen wij een jarenlange productie veiligstellen.

 

Laat vrijblijvend uw mogelijkheden bekijken. Vraag ons naar een passende set of informatie. Wij zijn u graag van dienst.