Service, onderhoud en storingen

Wilt u 24 uur per dag en zeven dagen per week gegarandeerd zijn van service, onderhoud en hulp bij storingen? Bij Installatie- en Servicebedrijf de Haan kunt u hiervoor een serviceabonnement afsluiten. Dit betekent dat wij altijd voor u klaar staan en bespaart u kosten.

De kosten van het voorrijden en onderhoudsuren aan uw toestel vallen onder het gasservicecontract. Maar ook bijna alle reparatie-uren aan uw toestel zijn hierbij opgenomen. Uw toestel wordt door ons eens per 18 maanden geinspecteerd en onderhouden. 

Mocht u alsnog in de kou zitten doen wij onze uiterste best u zo snel mogelijk weer in de warmte te krijgen.

De gebruikte onderdelen of eventueel zaken die buiten het contract vallen, worden aan u gefactureerd.

Voor storingen en calamiteiten zijn wij altijd
telefonisch bereikbaar via: 0516 - 43 17 27

Voor storingen en calamiteiten:
0516 - 43 17 27

Onderhoud of storing

Voor onderhoud aan uw gas/verwarmingstoestellen of bv. Reznor-heater(s) kunt u ons bellen op ons reguliere telefoonnummer 0516-431727. Wij maken dan met u een afspraak op welk gewenst tijdstip wij dit onderhoud kunnen verzorgen.

Voor bedrijven zullen wij zoveel mogelijk rekening houden met uw bedrijfsproces om onnodig oponthoud & onrust te vermijden.

 

 

 

 

 

Toch een storing?

Wanneer u reeds geconfronteerd wordt met een storing zal onze binnendienst deze zo snel mogelijk inplannen.

Betreft het een storing buiten onze werktijden zal de dienstdoende monteur u terugbellen om met u tot een passend tijdstip te komen. Hierbij treft u ook géén lange wachttijden, dure telefoonnummers of callcenter.

Telefoonnummer: 0516- 43 17 27

Onderhoudscontract

Hoe belangrijk vindt u warmte & comfort? Een avondje met uw gezin met 10 graden in uw woonkamer. Niet erg gezellig zult u denken. Regelmatig onderhoud aan uw cv-ketel voorkomt storingen en verlengt de levensduur. Niets is erger dan een koud huis of koude douche. Bovendien werkt uw ketel er zuiniger door en dat is goed voor uw portemonnee en het milieu.

Met een onderhoudscontract heeft u geen omkijken meer naar uw cv-ketel. Wel zo gemakkelijk. Voor slechts € 7,95 heeft u een gasservicecontract op uw combiketel. Kies voor comfort en vraag vandaag nog een onderhoudscontract aan.

Voordelen van een onderhoudscontract:

  • Het hele jaar verzekerd van warmte.
  • Vandaag gebeld? Vandaag geholpen.
  • Dag en nacht bereikbaar bij storingen.
  • Elke 18 maanden vakkundig onderhoud aan o.a. uw cv-ketel.

Leveringsvoorwaarden

Om duidelijk en helder te blijven heeft onze branche vereniging Uneto-Vni een aantal leveringsvoorwaarden opgesteld. Dit is een vast uitgangspunt voor onze voorstellen, advies, uitvoering en afhandeling.

Wij sturen u deze leveringsvoorwaarden graag kosteloos toe, maar u kunt deze ook downloaden.