Verbluffende badkamer en altijd klimaatbeheersing

Wilt u uw droom badkamer realiseren, maar heeft u zelf niet de kennis om dit te doen? Of wilt u graag het hele jaar door een aangenaam klimaat binnen uw woning? Dit is allemaal mogelijk met de professionals van Installatie- en Servicebedrijf de Haan uit Oosterwolde. Lees hieronder meer over de mogelijkheden of vraag vrijblijvend informatie aan. 

Installatie- en servicebedrijf de Haan Oosterwolde ook voor zonnepanelen

De badkamer van uw dromen realiseren?

Een badkamer hoort een bron van rust en verfrissing te zijn. Ons vakbekwaam personeel kan dit samen met u realiseren door uw droom badkamer te creëren. Door het geven van een eerlijk beeld en advies, geven wij uw badkamer de juiste indeling.

Wij hebben veel ervaring met het installeren van sanitair voor grote en kleine, functionele en zeer luxe badkamers.

Installatie- en servicebedrijf de Haan Oosterwolde ook voor zonnepanelen

Installatie van airconditioning

Heeft u een woning die zomers te warm is? Misschien is het installeren van een airconditioning een uitkomst voor u. Met een airco heeft u het hele jaar grip op de temperatuur van uw woning.

Wij kunnen een airco installeren in iedere kamer van uw huis. Deze monteren wij aan uw muur en zijn te besturen met een afstandsbediening. 

Een verstopte riolering?

Het overkomt u op de meest onmogelijke momenten... een verstopping in uw afvoer. Een heftige regenbui waarbij uw putten overstromen of een verstopping van uw toilet net voordat de visite binnenkomt.

Voor een dergelijke klus is het goed te weten dat wij hiervoor de apparatuur in huis hebben. Een telefoontje is genoeg om onze servicedienst om raad te vragen of te laten komen. Wij staan 24 uur per dag voor u paraat, via: 0516 - 43 17 27.