Installatie- en servicebedrijf de Haan Oosterwolde ook voor zonnepanelen

Installatiewerkzaamheden

Of het nu gaat om het aansluiten van een cv-ketel, gas- en wateraansluiting of dakbedekking, Installatie- en Servicebedrijf de Haan is uw specialist. Wij staan voor u klaar voor professioneel advies en vakmanschap op locatie. Lees meer over onze werkzaamheden of vraag vrijblijvend informatie aan, wij kijken graag samen naar alle mogelijkheden.

Installatie- werkzaamheden

Of het nu gaat om het aansluiten van een cv-ketel, gas- en wateraansluiting of dakdekking, Installatie- en Servicebedrijf de Haan is uw specialist. Wij staan voor u klaar voor professioneel advies en vakmanschap op locatie. Lees meer over onze werkzaamheden of vraag vrijblijvend informatie aan, wij kijken graag samen naar alle mogelijkheden.

Installatie cv-ketels, gas- en wateraansluiting

Voor de installatie van uw cv-ketel, gas- en wateraansluiting staat Installatie- en Servicebedrijf de Haan uit Oosterwolde voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring en expertise weten wij als geen ander wat het beste bij uw woning past. Wilt u weten welke cv-ketel het beste bij uw huis past? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in en laat u vrijblijvend adviseren door onze specialisten.

Heeft u geen verstand van gas- en wateraansluitingen? Laat de installatie dan aan een professional over. Het verkeerd aansluiten kan veel geld kosten, maar kan ook ernstige ongelukken veroorzaken. Heeft u twijfels over uw installatie neem dan direct contact met ons op.  

Jarenlang Top Comfort met uw Nefit combiketel

Nu bijvoorbeeld met de Nefit Easy thermostaat

Voor direct warmwater uit voorraad, een krachtige douchestraal en een snel gevuld bad is de Topline AquaPower ideaal. Uiteraard zorgt de Topline AquaPower ook voor een comfortabele, energiezuinige verwarming van uw woning. Het geheim van comfortabele warmte op ruimtetemperatuur. De ketel voelt als het ware wat ú voelt en reageert daarop. Hij past de warmteproductie voortdurend aan de warmtevraag van uw woning aan en bespaart daarmee ook nog eens energie.

Hoeveel comfort verlangt u?

Om u te helpen een weloverwogen keuze te maken onderscheiden we een vijftal systemen.

  • Topline AquaPower Plus met 40 liter boiler. cw6
  • Topline AquaPower met compacte ThermoSpeed tapboiler. cw4 t/m cw6
  • Topline Trendline 25 cw4 of 30 cw5
  • Proline combi’s vanaf cw3 t/m cw5 voor een zéér aantrekkelijke prijs  

Wij verzorgen niet alleen de installatie van nieuwe ketels. Ook voor onderhoud aan uw huidige ketel kunt u bij ons terecht. Lees hier meer over onze onderhoudscontracten.

Wij komen meerdere gevaarlijke toestellen per jaar tegen. Is uw installatie veilig??

De CO- (koolmonoxide) vergiftigingen maken meer slachtoffers per jaar dan u denkt.

Is uw cv-ketel of ander gastoestel veilig? Lekken er geen rookgassen uit de ketel? Loopt u bijvoorbeeld een risico als de geiser steeds uitgaat? Voldoet mijn electra/aarding nog en is het allemaal nog veilig?

U kunt vertrouwen op uw installateur, wi vertrouwen op onze kennis & kunde meters, maar zeker op onze meetapparatuur. Meten is weten!

Laat er bij twijfel altijd een professional naar kijken. Voor een klein bedrag kunnen wij u deze zekerheid geven. 

Dakbedekking

Heeft u een lekkage in uw dak en wilt u een professional de reparatie laten doen? Of heeft u een geheel nieuw dak nodig? Installatie- en Servicebedrijf de Haan is uw partner in reparatie en dakbedekking.

Het schoonhouden van een plat dak is zeer belangrijk om toekomstige lekkages te voorkomen. Water kan in kieren blijven liggen waardoor dit in de vorstperiode gaat bevriezen. Door de ijsvorming worden de kieren groter en geven op den duur lekkage. Voorkomen is beter dan genezen.

Mocht dit alles te vergeefs zijn, dan maken wij graag voor u een passend voorstel voor uw dak. Verwerken van EPDM (een soort rubber materiaal met een extra lange levensduur) of de bitumeuze dakbedekking behoren natuurlijk tot de mogelijkheden.

Zinkwerk

Heeft uw dakgoot een lekkage of is deze toe aan vervanging? Wij zijn gespecialiseerd in zinkwerk en repareren of vervangen op de juiste wijze. Het vervangen van een gehele dakgoot is maatwerk. Daarom komen wij op afspraak bij u thuis om de formaten te meten, zodat wij deze in huis kunnen fabriceren of aan lengten bestellen. Op deze manier kunnen wij perfect inspelen op uw vraag en kunt u lang genieten van uw dakgoot.

Meer comfort. Minder energie.

Voor direct warmwater uit voorraad, een krachtige douchestraal en een snel gevuld bad is de Trendline AquaPower II ideaal. Uiteraard zorgt de Trendline AquaPower II ook voor een comfortabele, energiezuinige verwarming van uw woning. Het geheim van comfortabele warmte op ruimtetemperatuur. De ketel voelt als het ware wat ú voelt en reageert daarop. Hij past de warmteproductie voortdurend aan de warmtevraag van uw woning aan en bespaart daarmee ook nog eens energie.

 

Hoeveel comfort verlangt u?

Om u te helpen een weloverwogen keuze te maken onderscheiden we een vijftal systemen.

  • Trendline AquaPower Plus II met 40 liter boiler. cw6
  • Trendline II cw5 & cw4
  • Proline Next cw3 t/m cw5
  • 9000i serie evt compleet met boiler

Wij verzorgen niet alleen de installatie van nieuwe ketels. Ook voor onderhoud aan uw huidige ketel kunt u bij ons terecht. Lees hier meer over onze onderhoudscontracten.

Welke cv-ketel past bij mij?